Dostava

Decembrska darila, obvestilo

Zaradi povečanega števila naročil je čas izdelave izdelka po meri 5-7 delovnih dni.

Zaradi obremenjenosti Pošte Slovenije je čas dostave lahko daljši od 3 dni. Za čas, ki ga PS potrebuje za dostavo paketa ne odgovarjamo.

Vsi izdelki, ki so na zalogi, so odpremljeni v 3-4 delovnih dneh po prejemu plačila kupca in sicer v kolikor je blago na zalogi. Odprema naročila se ne vrši ob sobotah, nedeljah in praznikih, ampak se izvedejo prvi delovni dan. Prodajalec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ga kupec navede ob naročilu.

V kolikor blaga ni na zalogi kupec prejme obvestilo po elektronski pošti ali telefonu. Prav tako je kupec obveščen o sami dobavi blaga in možnosti ostale ponudbe blaga.
Pomembno je, da kupec navede naslov dostave kjer bo blago lahko tudi  prevzel. V kolikor to ni možno, naj kupec poda alternativni naslov, kjer bo kurir lahko blago predal. V kolikor ima kupec posebne zahteve, naj le te navede pri samem naročilu ali pa naknadno sporoči na e-mail: info@dchef-predpasniki.si.

Stroški dostave

Blago naročeno preko spletne strani D’chef predpasniki dostavlja Pošta Slovenije. Cene pošiljana so podane glede na cenik Pošta Slovenije zraven pa so všteti tudi stroški pakiranja in embalaže – 3,50€

Vsi vaši izdelki so poslani priporočeno in zanje dobite sledilno številko.

Če želite posebno poštno storitev (hitra pošta, poštno ležeče), nas na to posebej opozorite ob naročilu. Posebne storitve se plačajo dodatno po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

Dostava po celem svetu

Naročila odpremljamo po celem svetu. Za natančen strošek dostave nas kontaktirajte na info@dchef-predpasniki.si